Welcome to
Bar San Francisco

WE ZIJN WEER OPEN!

De gezelligste bar van Amsterdam

Bar San Francisco is een gezellige bar met een geweldige sfeer. Wij hebben heerlijke cocktails, bieren en andere dranken. Omdat we staan voor kwaliteit en service, zijn we er zeker van dat we uw verblijf onvergetelijk kunnen maken.

Bar San Francisco is elke dag open. Van 00:00 – 04:00 op zondag tot en met donderdag. En op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 00:00 tot 05:00.

Wij heten u van harte welkom.

Moscow mule

Genieten

Wij hebben een zeer uitgebreid menu en serveren onze dranken met de grootste zorg. Je kunt bij ons onder andere genieten van een heerlijk pilsje of speciaal biertje, een frisse cocktail, een G&T, een glas wijn, een whisky of een vers geperst justje.

Mocht je trek krijgen, dan zorgen we daar natuurlijk ook voor. We hebben diverse versnaperingen voor je, die we met alle liefde voor je bereiden.

lounge

Gezelligheid

Het belangrijkste is gezelligheid. Maar hoe creƫer je dat? Wij weten het ook niet, maar we weten wel dat het bij ons gezellig is. Lekkere gemoedelijke huiskamer sfeer, waar je met vrienden, vriendinnen of kennissen kan genieten.